Blomsterbud

Vi levererar blommor över hela Stockholm med närförorter

Blomsterbud i december 2021

Nu i juletid är det många som vill skicka blomsterbud. Det är därför viktigt att du är ute i god tid med din beställning. Vi behöver därför ha din beställning senast dagen före önskat leveransdatum för undvika leveransförseningar. 

Blomsterbud övrig tid under året

Kom förbi eller kontakta oss före kl 12:00 om du vill att vi ska leverera samma dag (OBS För leverans på lördagar behöver vi ha din beställning senast dagen före).

Du som är företagskund med konto hos oss kan givetvis maila din beställning. 

Vi erbjuder två leveranser dagligen under vardagar. Den med lite god framförhållning kan få sina blommor levererade på förmiddagen om så önskas. Det innebär att vi måste ha din beställning senast dagen före önskat leveranstillfälle (gäller enbart förmiddagsleverans och lördagsleverans). Kontakta oss för mer information.

Med anledning av Covid-19

Vi har öppet som vanligt och är noga med att hålla avståndet och följa övriga aktuella lagar och rekommendationer. För alla er som vill ha blommor men inte kan eller har möjlighet att komma till oss så vill vi berätta att vi erbjuder hemleverans inom Stockholmsområdet (närförorter inkluderade). Betalning hemifrån görs enkelt med Swish.
Vårt Swishnummer: 1233569175 (Bladverket i Stockholm AB är betalningsmottagare)

Blomsterförmedling

När mottagaren bor utanför vårt leveransområde förmedlar vi till resten av Sverige och övriga världen. 

Blomsterprenumeration

Varför inte glädja någon med en bukett hem till dörren under en period. Vi håller reda på när det är dags att leverera nästa gång.