Kvalitet, kunskap och passion sedan 1992

Blomsterbud

VI LEVERERAR BLOMMOR ÖVER HELA STOCKHOLM MED NÄRFÖRORTER

Blomsterbud 17/6 – 18/8 (sommaren 2024)

Under sommaren levererar vi blommor över stora delar av Stockholm med närförorter måndag – fredag. För leverans inom tull (postadress Stockholm) kan du komma förbi eller kontakta oss senast före kl 12:00 samma dag. För leverans utanför tull behöver vi din beställning senast dagen före önskat leveransdatum.

Vi levererar blommor över stora delar av Stockholm med närförorter helgfri måndag – lördag. På helgfria vardagar kan du komma förbi eller kontakta oss före kl 12:00 om du vill att vi ska leverera samma dag. Om du vill att vi levererar blommor en lördag så behöver vi ha din beställning senast dagen före leverans.

Vi erbjuder två leveranser dagligen under helgfria vardagar. Den med lite god framförhållning kan få sina blommor levererade på förmiddagen om så önskas. Det innebär att vi måste ha din beställning senast dagen före önskat leveranstillfälle (gäller enbart förmiddagsleverans).

Du som är företagskund med konto hos oss kan givetvis maila din beställning. 

Beställning och betalning på distans

För er som vill beställa blommor men som inte har möjlighet att besöka oss, går det bra att beställa via e-post eller telefon. Vi erbjuder hemleverans inom stora delar av Stockholmsområdet. Betala enkelt på distans med Swish.
Vårt Swishnummer: 1233569175 (Bladverket i Stockholm AB är betalningsmottagare)

Vid beställning behöver vi följande uppgifter:
• Mottagarens namn, adress och telefonnummer
• Önskat leveransdatum
• Korthälsning
• Önskad stil på bukett – t ex floristens val alternativt färg, känsla eller dylikt

Kontakta oss för mer information.

Blomsterförmedling

När mottagaren bor utanför vårt leveransområde förmedlar vi till resten av Sverige och övriga världen.

Blomsterprenumeration

Varför inte glädja någon med en bukett hem till dörren under en period. Vi håller reda på när det är dags att leverera nästa gång.